Overgang Bon Appétit naar Diëtheek

Op 1 oktober 2015 was het dan zo ver! Bon Appétit ging samen met Diëtheek.

Diëtheek is een landelijke organisatie van diëtisten die voedingsvoorlichting en dieetadvisering geven in de eerste- en tweedelijn. Aan de voor u vertrouwde praktijk locaties in Leidschendam, Den Haag, Ypenburg, Voorburg en Voorschoten zal niets veranderen en voorlopig gaan de praktijken ook nog gewoon door onder de naam Bon Appétit UW DIETIST.

Wat gaat er dan voor u veranderen?

Afspraken kunnen vanaf heden worden gemaakt, gewijzigd of geannuleerd via de centrale telefoonlijn van Diëtheek, tel: 088-4253600, bereikbaar op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Het voor u bekende telefoonnummer van de praktijk in Leidschendam (070-3176086), staat dan ook doorgeschakeld naar de centrale telefoonlijn.

Vragen of inhoudelijke zaken aan uw eigen diëtist verlopen bij voorkeur via e-mail.

Voor dringende zaken zijn wij bereikbaar via de bekende mobiele telefoonnummers of u kunt indien nodig doorverbonden worden via de centrale telefoonlijn.

Voor een overzicht van onze locaties en meer informatie over Diëtheek kunt u naar de website: http://www.dietheek.nl/consument--client/over-dietheek/vestigingen/provincie:zuid-holland.htm

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of onduidelijkheden.

Met vriendelijke groet,

UW DIETIST


<< GA TERUG